JBL duboki bas zvuk

Iskoristite maksimum iz svojih mikseva uz zvuk visokog kvaliteta iz sigurnih, pouzdanih slušalica sa 12 mm drajverima koji sadrže JBL Deep Bass Sound.

Udoban dizajn

Ergonomski, otvoreni dizajn JBL Vibe Flexa pristaje tako udobno da možete zaboraviti da ih nosite. Otvoreni dizajn omogućava vam da uživate u svim zvukovima bez blokiranja ušnog kanala.

 

Do 32 (8h + 24h) ukupno sati trajanja baterije uz brzo punjenje

Sa 8 sati trajanja baterije u slušalicama i 24 u kućištu, JBL Vibe Flex pruža cjelodnevni zvuk. A kada vam treba više energije, možete ubrzati punjenje dodatnih dva sata za samo 10 minuta.

KARAKTERISTIKE

Budite svjesni okoline

Krenite bilo gdje i čujte sve uz Smart Ambient tehnologiju. Kada trebate stati na trenutak za brzi razgovor, TalkThru vam omogućava da odmah čujete sebe i ljude oko vas, bez potrebe da vadite slušalice. Ili koristite Ambient Aware da nastavite s muzikom dok ostajete svjesni svoje okoline.

Hands-free pozivi uz VoiceAware

Dok obavljate stereo pozive bez ruku u pokretu, funkcija VoiceAware vam omogućava da prilagodite koliko svog vlastitog glasa čujete dok razgovarate s drugima.

Otporan na vodu i prašinu

Od plaže do biciklističke staze, slušalice sa IP54 certifikatom i punjač sa IPX2 certifikatom su otporne na vodu i prašinu za cjelodnevno korišćenje.

Kompatibilnost sa JBL Headphones aplikacijom

Slušajte cijeli dan na svoj način. Prilagodite svoj omiljeni zvuk putem posvećene aplikacije i transformišite JBL Vibe Beam u svog idealnog audio saputnika.