Snažan JBL Pro zvuk

Zabavite se uz moćni JBL Pro Sound iz dva woofera od 6,5″ koji isporučuju čist, precizan, dubok bas čak i pri najvećoj jačini i par visokotonaca od 25 mm sa kupolom koji proizvode kristalno čiste visoke tonove. U zatvorenom ili vani, možete ispuniti prostor veličine teniskog terena sa muzikom.

 

Futuristički lightshow

Uzmite sav taj zvuk i dodajte uzbudljiv svjetlosni šou sa zvjezdanim svjetlima, hladnim svjetlosnim tragovima i stroboskopskim svjetlosnim efektima—sve usklađeno s vašim ritmom.

Do 18 sati reprodukcije

Zabava od sumraka do zore uz do 18 sati reprodukcije sa jednim punjenjem. A ako to nije dovoljno, samo zamijenite  bateriju* i nastavite plesati. Ili ako vam je potrebno samo dodatno pojačanje, 10 minuta brzog punjenja vam daje dodatna 2 sata reprodukcije. *Dodatna zamjenjiva baterija se prodaje zasebno

KARAKTERISTIKE

Teleskopska ručka i široki, čvrsti točkovi

Donesite zvučnik na zabavu pomoću širokih, čvrstih točkova i ručke koja se lako hvata i koja se teleskopski podiže kada vam je potrebna i spušta kada vam nije potrebna.

Otporan na prskanje

Bilo da se zabavljate sa prijateljima u parku ili na obali, JBL PartyBox Stage 320 je IPX4 otporan na prskanje, što znači da mala kiša neće zaustaviti zabavu.

AI Sound Boost

Izvucite maksimum iz svog zvučnika. AI Sound Boost analizira dolazni signal u realnom vremenu dok istovremeno koristi AI algoritam za predviđanje kretanja zvučnika i odziva snage. Potiče drajver do njegove maksimalne mogućnosti, u potpunosti koristeći dinamički raspon za bolji i snažniji zvuk. Takođe smanjuje izobličenje čak i pri velikoj jačini zvuka, maksimizirajući izlaz basa i ukupnu glasnoću.

Veza za više zvučnika putem Auracast™

Želite još bolji originalni JBL Pro zvuk? Stereo uparite dva zvučnika za širu zvučnu pozornicu. Za vaše najveće događaje, više PartyBox-ova koji podržavaju JBL Auracast mogu se bežično povezati pomoću Auracast™.

Dvostruki ulazi za mikrofon i gitaru

Uključite talenat uživo u miks. Lako je pjevati i svirati uz gitaru zahvaljujući duplim mikrofonskim ulazima. Uz podešavanje karaoke EQ i ugrađeni lightshow, svi će zvučati i izgledati kao superzvijezde.

JBL PartyBox aplikacija

JBL PartyBox aplikacija olakšava dodavanje interaktivnih efekata zabave, kontrolu vaše muzike, podešavanje EQ-a i prilagođavanje boja i uzoraka vaše svjetlosne emisije za savršenu atmosferu zabave.

Djelimično izrađen od recikliranih materijala

JBL PartyBox Stage 320 uključuje recikliranu plastiku nakon upotrebe. Takođe je upakovan u papir sa FSC sertifikatom, štampan sojinim mastilom.